Sneeuwschuiven met een glimlach

Twee weken geleden beloofde ik dat ik nooit meer zou mopperen bij het sneeuwruimen. Belofte maakt schuld; met een glimlach op mijn gezicht heb ik vanmorgen mijn oprit geschoven. Voor morgen en donderdag is er nog meer sneeuw voorspeld, ook dan ga ik met een blije kop naar buiten. Ik beloof het! sneeuwschuiven-vajmat

2 gedachten over “Sneeuwschuiven met een glimlach

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s