Uit het leven van een pup

Het verschil tussen een volwassen hond en een pup: Jussi wacht geduldig totdat ik aangeef dat hij de dorpsweg over mag steken. Tika wacht ook, ongeduldig; mag ik al, mag ik, mag ik, mag ik mag ik…ooohh kijk een takje, ik pak em ik pak em! (ik: nee Tika) ok ok ok, ik zit alweer, kijk ik zit en ik wacht (Tika is een halve meter naar voren gekomen, dus ik zet haar terug op haar ‘oude plek’) ok ok, ik zit toch, jeetje pietje precies, kijk dan, ik zit heeeelemaal stil, echt helemaal, ik houd m’n adem in, mag ik nu dan, nu nu nu! (ik: ja toe maar!) Jaaaaa!! Rennen rennen rennen, ik bijt Jussi in z’n nek, oeps dat vond ‘ie niet leuk, doe ik het lekker nog een keer ouwe zuurpruim, jiihaaa!
tika-jussi-wacht

2 gedachten over “Uit het leven van een pup

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s