De donkere tijd

teatime5 De zon komt nog nauwelijks boven de horizon uit, over een week zien we niets meer van haar. De donkere tijd is gekomen. De tijd van knus bij de kachel kruipen in het licht van fonkelende kaarsjes; na een lange wandeling jezelf opwarmen met een beker warme huisgemaakte chocolademelk, dikke wollen sokken en truien waar je heerlijk in weg kan kruipen.teatime3 teatime7
Jokkmokk is omgetoverd tot een sprookjesachtig kersttoneel. De straten en parken zijn versierd met sfeervolle belichting en tijdens de eerste zondag van advent genoot ik van koffie en overheerlijke taartjes in het knusse café van de jeugdherberg Åsgård in centrum Jokkmokk. teatime teatime1 Met zoveel licht, warmte en lekkers kom ik de donkere tijd wel door! teatime8 teatime4

2 gedachten over “De donkere tijd

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s