Een pak sneeuw

sneeuw-rivier
Vandaag had ik mijn tourski primeur! De afgelopen twee dagen heeft het flink gesneeuwd; nu ligt er eindelijk genoeg sneeuw om over de boswegen te skiën. Zo nu en dan hoor ik het schrapende geluid van steentjes die door de sneeuw omhoog steken, maar aangezien ik mijn oude ski’s gebruik maak ik mij niet druk over een krasje meer of minder. Jussi was door het dolle heen toen ik zijn trektuigje te voorschijn haalde. Kleine Tika lag te slapen in haar bench terwijl wij door het bos gleden. Heerlijk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s