Bye bye Tänndalen

imageMorgen ski ik eindelijk verder. Mijn gevoel is dubbel; ik kijk er erg naar uit om verder te gaan, maar ben toch een tikkeltje nerveus voor hoe mijn voet zich gaat gedragen. Gisteren en vandaag heb ik korte skitochten met Jussi gemaakt, wat erg goed ging. Met een nauwkeurig ingepakte hak voel ik vrijwel niets. Maar met een zware pulka tegen een berg opskien is andere koek. Ik heb nog nooit zoveel druk op mijn voeten gevuld. Maar toch, ik kijk onzettend uit naar morgen. We zetten koers richting Storlien, via Helagsfjället; een gebied waar het deze tijd van het jaar erg hard waait. Volgens de laatste weerberichten heb ik wind mee; dat heb ik even nodig!

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s