Noorderlicht

noorderlicht-vajmat
Noorderlicht! Skibroek aan, schoenen aan, jas, muts, handschoenen, hoofdlamp, camera, statief…..STATIEF. Waar is mijn statief! Hoe is het mogelijk dat ik in zo’n klein huis mijn statief niet kan vinden. Pulka! Het statief ligt nog in mijn pulka (slee). Ik doe mijn hoofdlamp aan en loop het houthok in waar m’n pulka ligt. Snel haal ik het statief eruit en loop door het bos richting meer. Geen licht meer. Fuckerdefuck, is de batterij van m’n hoofdlamp leeg. Terug naar huis, waar ik bij batterijgebrek, erg slecht, de batterijen uit mijn GPS haal en in m’n hoofdlamp doe. Uiteindelijk sta ik op het meer, onder het noorderlicht. Zucht.

5 gedachten over “Noorderlicht

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s