Eindelijk winter wonderland

vajmat-weg
Nu kan ik eindelijk schrijven dat er een echt pak sneeuw ligt! De temperatuur ligt overdag rond het vriespunt waardoor de sneeuw wat zwaar en nat is, maar toch, het is nu ècht wit. Vanmiddag reed ik over de dorpsweg richting Jokkmokk toen ik tot mijn grote schrik spetters op mijn ruit zag vallen; regen. Mijn baalmoment verdween toen ik achter het dorpshuis de regenboog zag verschijnen. Een regenboog in een winters plaatje is iets dat niet vaak te zien iets. De regen was gelukkig van korte duur en hopelijk vallen volgend jaar mei pas weer de eerste druppels. Nu wil ik alleen maar sneeuw zien, voelen en ruiken.
byahus

2 gedachten over “Eindelijk winter wonderland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s