Nu is het wit

winter-komt-jussi Ik liep zojuist met Jussi naar buiten voor zijn avondwandeling en toen ik de buitenlamp aandeed zag ik het; het sneeuwt! Ieder jaar maak ik een foto van Jussi op de eerste sneeuwdag. Ook deze avond zat hij weer geduldig in de sneeuw te wachten totdat ik klaar was met mijn camera. Vorig jaar maakte ik op 29 september de eerste sneeuwfoto. Ik ben gek op sneeuw, maar ik moet eerlijk bekennen dat ik genoten heb van de lange, relatief warme herfst van dit jaar. Maar nu, met nieuwe warme winterschoenen in de kast en een houthok vol hout: Laat die winter maar komen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s