Stress in lapland

lente-2015-natuur

Ik leef nog. De afgelopen weken had ik het gevoel dat ik werd geleefd. Om tot rust te komen wandelde, rende en fietste ik veel in mijn spaarzame vrije uurtjes. Stress in Lapland; het is mogelijk. Terwijl het zomerseizoen losbarstte, kreeg ik een vrij grote schrijfopdracht waar ik geen nee tegen wilde zeggen. Na drie weken had ik sterke neigingen om mijn computer in de kachel te flikkeren, maar het leek mij financieel gezien beter om wat berkenblaadjes te plukken en ’s nachts met mijn camera door de moerassen te lopen. Na een flinke verkoudheid kan ik nu zeggen dat ik weer ‘back on track’ ben.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s