Dobberen tussen ijsschotsen

ijs-meer

Ik stond onlangs aan de kant van het meer in Purkijaure toen het mij te binnen schoot dat ik precies een jaar geleden mijn eerste duik van het zomerseizoen 2014 nam. De rillingen lopen over mijn rug bij de gedachte nu in het water te dobberen. De meimaand was vorig jaar ongekend warm, in tegenstelling tot dit jaar. Net als het meer is mijn tuin ook nog steeds niet geheel sneeuw- en ijsvrij. Toch wordt het langzaam zomer; het gras vertoont groene sprietjes, het ridderspoor worstelt zich omhoog, mijn kano ligt inmiddels bij het meer en mijn teenslippers staan klaar in de hal.

Een gedachte over “Dobberen tussen ijsschotsen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s