April doet nog steeds wat ‘ie wil

jussi-veel-sneeuw

Ik heb zondag nog naar de weersvoorspelling voor komende week gekeken, maar op de één of andere manier heb ik gemist dat het afgelopen nacht enorm zou gaan sneeuwen. Vanmorgen stond ik met een ‘dit meen je niet!’ gevoel naar m’n auto te kijken. Ik stuurde collega Linn meteen een sms met de mededeling dat ik mezelf eerst moet uitgraven en waarschijnlijk te laat op het werk zou verschijnen. De eerste keer sinds ik in Lapland woon. Hier was ik even niet op voorbereid.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s