Huskies en pulka’s

Op dit moment zit ik achter mijn computer alle foto´s door te nemen die ik de afgelopen twee weken heb gemaakt. Beelden van Siberische huskies; ik kreeg bezoek van Constant en zijn team, foto’s van mijn bergtocht en de laatste foto’s heb ik gisteren gemaakt tijdens een bezoek aan het Naturum Laponia bij Stora Sjöfallet. Nieuwe verhalen zijn in de maak, voor nu twee foto´s. Buiten sneeuwt het dikke vlokken; de winter is nog niet voorbij en dat maakt mij blij!

Na storm komt zonneschijn.
bergtocht-3

Constant met zijn team huskies op het Skabram meer.
constant-team

Een gedachte over “Huskies en pulka’s

  1. Ik ben erg benieuwd naar de foto’s. De naam Skabram kwam ik nog laatst tegen in het boek Stallo van Stefan Spjut. Dat maakt me eigenlijk wel benieuwd waar de naam Skabram vandaan komt en welk verhaal erachter zit.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s