Storm

bergtocht-2

Bovenstaande foto maakte ik vorige week door het raam van een berghut, terwijl ik veilig en wel binnenzat. De uren daarvoor waren niet zo veilig en wel; net als deze twee sneeuwscooterbestuurders was ik met Jussi in de bergen onderweg toen de harde wind omsloeg in een storm. Het zicht verdween, alles was wit; ik keek in het niets terwijl de storm over ons heen raasde. Alsof je naast een voortdenderende trein skiet, wat een kabaal; één grote chaos van wind en sneeuw, midden in de bergen, waar je helemaal in je eentje in staat, met een sneu hondje naast je. Ik heb inmiddels geleerd om in moeilijke situaties te kijken naar wat positief is; ik was niet moe, ik voelde me sterk en zolang ik mezelf op mijn gps concentreerde die aangaf waar ik mezelf bevond en welke richting ik moest volgen om bij de berghut te komen, is het gewoon een kwestie van je ene voet voor de andere schuiven en uiteindelijk kom je bij de hut. Het moment dat ik daadwerkelijk de berghut vond, vergeet ik nooit meer. Wat was ik blij en opgelucht. Eindelijk uit de storm.

2 gedachten over “Storm

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s