Tijd…

Wat gaat de tijd toch snel! Zo zit je ‘s morgens aan het ontbijt en zo sta je aan het fornuis je avondmaal te koken. Afgelopen vrijdag, een vrije dag, had ik mezelf voorgenomen mijn blogverhaal af te schrijven waaraan ik ben begonnen. Nu is het zondagavond en het is nog steeds niet af. Het zou voor mij goed werken als ik een strenge redacteur had die mij een duidelijke deadline gaf, en als ik de deadline niet haal dan geldt: niet skiën! Ik heb een excuus, meerdere zelfs; de veranda is nu sneeuwvrij, het dak van de schuur is bijna sneeuwvrij, ik heb een nieuwe stelling gebouwd zodat ik mijn ski’s kan waxen, mijn administratie is weer op orde, huis opgeruimd, twee wassen gedraaid, recyclingafval weggebracht, hout gehakt (voor de volgende winter), begonnen met het repareren van een pulka, een jaren zeventig model van Kuifje, die ik wil gebruiken als ik met Jussi in de bergen ga skiën, het wereldkampioenschap langlaufen, dat gehouden wordt in Zweden, moest ik volgen en daarnaast moest ik natuurlijk zelf ook nog skiën. Vol programma dus, maar een nieuw blogverhaal is onderweg.
rendieren-dorp-1 Dieren ‘moeten’ niet zo veel.

Een gedachte over “Tijd…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s