Knusse zaterdag

snow

Gistermorgen stond ik met mijn camera in m’n hand te overwegen of ik deze mee zou nemen of niet; hij bleef thuis. Vanmorgen zag ik meteen dat ik de verkeerde beslissing had genomen. Bovenstaande foto heb ik uit pure armoede met mijn Iphone gemaakt.
Kuifje is voor twee dagen de bergen in en ik pas op het hondengrut. Aangezien het makkelijker voor mij is om Jussi mee te nemen dan om zijn honden bij mij thuis te hebben, reed ik gisteren na werktijd meteen door naar zijn huis. Ik had ’s morgens geen zin èn geen tijd om spullen in te pakken, zodoende slingerde ik even snel ski’s, skikleding + onderbroek de auto in. Géén camera; wat baalde ik vanmorgen toen ik uit het raam keek en zag dat de wereld er zo mooi uitzag. Het baalmoment was van korte duur. Ik heb een mooie tocht gemaakt met drie blije honden. Nu ligt iedereen te dutten op z’n eigen plekje; Jussi op de keukenbank met zijn kop rustend op mijn benen, Alma ligt nog net niet ìn de kachel en kleine Siri ligt op een wat veiligere afstand van de kachel op haar dekentje. Zoals ze in Zweden zeggen: Lördagsmys!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s