Midwinter

Voor iedereen in regen- en herfstachtig Nederland, voor alle sippe wintersportgangers die bij gebrek aan sneeuw alleen maar kunnen après skiën, heb ik als pleister op de wonde, op deze mooie midwinterdag, een serie foto’s gemaakt. Over twee dagen laat ik dit schitterende midwintersprookje achter mij en sta ik op een koud nat station te wachten tot mijn moeder mij, weggedoken onder een paraplu, komt ophalen.

midwinter

midwinter-2

midwinter-3

midwinter-4

midwinter-1

Een gedachte over “Midwinter

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s