Eén vliegt, één valt

uil
Tijdens onze tocht door ‘het land in het midden’ zagen we hoog in een boom, als een koning uitkijkend over zijn rijk, een sperweruil. Hij trok zich niets aan van ons, mensen en honden. Ik kon rustig mijn camera instellen om hem van een relatief grote afstand toch goed in het vizier te krijgen.

De auerhoen vloog op uit het moeras met twee honden achter zich aan en landde eveneens hoog in een boom. Hij trok zich niets aan van de twee blaffende honden, ver onder hem. Kuifje kon rustig zijn geweer te voorschijn halen en kreeg hem goed in het vizier. Vanavond eet ik voor het eerst in mijn leven auerhoen.
tjader

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s