Een wereld van contrasten

margrietje
Vorige week stonden mijn bloemen nog trots te stralen, en zo wordt je op een dag wakker en liggen ze doodgevroren onder een laagje sneeuw. De winter staat niet meer voor de deur, maar is inmiddels binnengetreden. Nog niet in volle heftigheid; volgens de weerberichten heb ik nog even de tijd om de laatste zomerspullen op te ruimen, de kas af te timmeren en m’n autobanden te verwisselen. Gelukkig heb ik vorig weekend, toen ik even thuis was uit de bergen, mijn aardappels uit de grond gehaald. Deze liggen donker en droog in de kast. Het voelt als gisteren dat ik in m’n hemd aan een bergmeer zat, met een beker koffie in m’n hand. Nu stap ik met muts en handschoenen op de fiets om Jussi uit te laten. Een wereld van contrasten.
dode-bloemen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s