Alles voor een koekje

jussi-veranda
Deze foto’s was ik helemaal vergeten. Ik kan het Jussi niet aandoen om ze niet op mijn blog te zetten. De arme hond moest ‘tig’ keer van plek of positie veranderen voordat de fotograaf tevreden was. Hij was erg geduldig maar na een aantal minuten kwam toch echt zijn beteuterde ‘ik heb geen zin meer’ blik. Dan krijg ik een hond op de foto met zijn oren in z’n nek en ogen die pure verveeldheid uitstralen. Godzijdank bestaan er hondenkoekjes, zo krijg je altijd een geïnteresseerde blik!
jussi-koekje-veranda

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s