‘K zag geen beren

berenspoor Vandaag kreeg ik een sms van de leuke buurvrouw: Beer in’t dorp!
Ik: Waar!!
Leuke buurvrouw: In het bos achter ons huis. Onze hond ging uit z’n dak!

Ik heb tot nu toe alleen nog maar berensporen gezien. Ik zou toch zo graag een beer willen zien, vanaf een veilige afstand, of vanuit de auto.

Weer een sms, deze keer van mr. T.: Twee beren gespot vanuit de helikopter in de bergen van Kvikkjokk!

Jongens, ik wil het niet weten!

7 gedachten over “‘K zag geen beren

 1. Hej Rianne,
  Nadat ik dit eens las bij Josien, ben ik toch wat minder bang geworden een beer te ontmoeten in negatieve zin… http://natuurlijkzweden.blogspot.se/2013/11/niet-gezien.html
  Ook denk ik (maar weet niet zeker) dat het met een beer zo is dat hij er liever vandoor gaat tenzij! Tenzij een moeder beer ervan uitgaat dat er gevaar dreigt, bijv. als ze jongen heeft en je per ongeluk tussen haar en de jongen belandt.
  Ik hoop toch maar dat ik er geen een tegenkom als ik in de natuur loop.
  Groetjes,
  Gonny

   1. Hoi Rianne,
    Ik heb altijd een belletje aan mijn broekriem als ik wat verder het bos in ga. Op den duur gaat het belletje wel eens storen :-). Groetjes Gonny

 2. ga eens rijden op de weg naar Koppernis ingang vanaf vuollerim en aan de andere kant bij de spoorwegovergang voor het dorpje met die skibaan. Hier is bear country optima forma, of bel met sten hofgren in Mattisudden, ik heb zijn mobile (als je die wilt hebben), hij weet zeer veel en vindt beren leuk. Ik heb er ooit een gezien heel veraf. ik hou van wolven en heb het niet zo op beren

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s