Lentekriebels

kungsleden-jussiSinds ik terug ben van mijn tocht uit de bergen heb ik zin in de lente! Vandaag heb ik bloemzaadjes gepoot. De vensterbanken en keukentafel staan nu vol met potjes waar hopelijk binnen korte tijd iets groens tusssen de zwarte potgrond opduikt. En ik heb hardgelopen. Vanmorgen kreeg ik tijdens ons skitochtje zin in hardlopen. De dorpsweg is echter een grote ijsplaat, maar het vrij harde scooterspoor bleek zich in de namiddag redelijk goed te lenen voor een aantal kilometers voorzichtig rennen. Het was een heerlijke dag buiten; ik had geen zin om achter m’n computer te kruipen. Het verslag van mijn skitocht laat dus nog even op zich wachten. Twee foto’s als goedmakertje.
kungsleden-jussi1

Een gedachte over “Lentekriebels

  1. Hi,

    Ik wil graag naar Jokkmokk komen begin mei, maar dan moet er geen ijs op de weg liggen.

    Wil jij mij svp antwoorden als ik hierover een email stuur?

    Thanks!

    Ronald

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s