Keurige mannen?

Als ik mijn Facebook account open, staat bij de advertenties een fotootje van zo’n overstylde man met de tekst: Deze man vindt jou leuk en woont maar 2.8 km bij jou vandaan! En de volgende dag is er een nieuwe man met keurig geknipte haartjes die mij leuk vindt en maar 2.8 km bij mij vandaan woont. Ik wist niet dat er zoveel keurige mannen met van die v-hals truien waarover de kraag van zo’n overhemd strak gevouwen is, in een straal van 2.8 km bij mij in het bos wonen! Voor zover ik weet bestaan de mannen in mijn dorp uit drie te dikke papa’s met snorren, mijn eeuwig boze buurman die zo’n 2 centimeter boven mij (1.56 m) uittorent en gelukkig ver weg woont, een mannetje dat altijd in z’n jachtoutfit rondloopt; hij laat zijn hond uit met het jachtgeweer op z’n rug (je weet maar nooit), een demente opa die telkens vraagt: ”Woon jij ook in het dorp” en vervolgens ”heb je’n hond?”, een mijnwerker met veel bierbuik en weinig haar en dan is er nog Mr. T, die mij wel leuk vindt. Maar ik kan je verzekeren dat het niet Mr. T is die op die foto’s staat. Ergens in het dorp staat een onbewoond huis. Misschien moet ik daar eens door de ramen gluren; heb ik iemand gemist? kvikkjokk1low Mijn vriendje Jussi 🙂

5 gedachten over “Keurige mannen?

 1. Hallo Rianne,
  Via Ank’s ouders kregen we bericht dat gisteren bij omroep MAX op TV aandacht was voor Solitude.
  Hanz de kaasboer uit Jokkmokk wordt met name genoemd en we ‘vermoeden’ dat Rianne ze daar op attent heeft gemaakt in april 2013

  Hieronder link, het betreffende item begint op 20:07 minuten
  Groetjes uit Porjus, Ank en Hans

  Tijd voor MAX
  Willem Barentsz reis
  wo 15 jan 2014, 17:35 MAX

  Link naar uitzending
  http://www.uitzendinggemist.nl/afleveringen/1389906

  Jeroen Toirkens en Petra Sjouwerman reisden als Willem Barentsz. Ze beschrijven hun ervaringen in ‘Solitude’.

  1. Hallo Ank en Hans. Die uitzending ga ik ook bekijken. Ik zag trouwens dat jullie blog niet meer bestaat. Is de naam gewijzigd of gaat het blog niet door?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s