In galop

Ik heb het druk aan het eind van het jaar: Koffiehuis, een vertaalopdracht en redigeerwerk. Op mijn enige vrije dag heb ik een lange tocht met Jussi gemaakt. Zo kan ik er de rest van de week weer tegenaan. Ik klaag niet; ik heb leuk werk. Deze week staat een interview met mij in de Viva (nr. 51) met als kop ‘Take it Snow’. jussi-ski Jussi, op en top model 🙂

Een gedachte over “In galop

  1. Hai! Via de viva kwam ik je website tegen… Wauw! Ik zou dit jaar emigreren naar Fins lapland, maar door omstandigheden ging dit niet door. Ik lees je blog met plezier 🙂 zo herkenbaar alsof ik mezelf lees. Groetjes, els

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s