Sneeuwstorm

Van -33, naar +10 en nu sneeuwt het sinds vanmiddag als een dolle. Vanavond reed ik in een sneeuwstorm naar huis. Ik zag vrijwel niets. Rendier Flip was ook de weg kwijt. Hij stond midden op de dorpsweg voor zich uit te dromen. Gelukkig had hij een overzichtelijke plek uitgekozen, zodat ik hem niet van z’n sokken reed. Toen ik op het punt stond om uit te stappen en hem van de weg te duwen, sjokte hij traag het bos in.
Thuisgekomen zag ik op SMHI, de Zweedse weerpagina, dat het de komende uren nog zou blijven sneeuwen. Het heeft geen zin om nu met de sneeuwfrees aan de slag te gaan. Ik heb mijn wekker extra vroeg gezet; ontbijt, Jussi wandelen, sneeuwruimen, werk. sneeuw-avond-jussi
sneeuw-avond

2 gedachten over “Sneeuwstorm

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s