Rendier Flip op bezoek

Vanmorgen haalde ik uit het houthok een stapel hout toen ik ver weg de bel van rendier Flip hoorde. Ik had nog precies genoeg tijd om mijn camera te halen en zijn bezoekje vast te leggen. Vorige week werd ik geïnterviewd voor het tijdschrift VIVA. Enthousiast vertelde ik de journaliste dat ik regelmatig rendieren op bezoek krijg. Ik betrapte mezelf erop dat ik nog eens benadrukte dat dit echt waar is. Ik maak het niet mooier, leuker of interessanter. Het is echt zo, zie hier. Helaas ben ik nog niet zo handig met Youtube filmpjes. Als het filmpje is afgelopen, krijg je een selectie van andere filmpjes te zien. Het is ruim na 24.00, lang voorbij mijn bedtijd. Ik ga een andere keer verder met prutsen, maar aangezien ik jullie dit filmpje graag wil laten zien, zet ik ‘em alvast op mijn blog.

Een gedachte over “Rendier Flip op bezoek

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s