Tuinbezoekers

vogel-lag
Deze foto van een taiga gaai maakte ik vorige winter vanaf m’n schrijfplek. De taiga gaai is een gezellige vogel; hij is niet zo schuw en volgt mij tijdens korte wandelingen. De overige bezoekers van mijn tuin/bos zijn matkoppen, koolmeesjes, een vlaamse gaai, een bonte specht, eekhoorns, vossen, rendieren van de buurman en de hond van de andere buurman. Vandaag vond ik het de hoogste tijd om wat voor mijn gevleugelde tuinbezoekers in elkaar te schroeven. Een knap staaltje handwerk. 🙂 vogelplankje-lagvogelplankje-close-lag

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s